WIE BEN IK

Podotherapeute Sonja Allart

Mijn naam is Sonja Verwijmeren – Allart ben sinds 1995 actief als podotherapeut.

Na het afronden van mijn studie heb ik korte tijd in een dorpspraktijk gewerkt waarbij ik al snel merkte dat ik behoefte had aan samenwerking met andere disciplines. Dit heeft me naar Rotterdam-Zuid, Zwijndrecht, Papendrecht, Dordrecht gebracht.

Na diverse jaren in loondienst te hebben gewerkt, begon het opnieuw te kriebelen om een eigen praktijk te op te zetten.

Ik ervaar het als prettig om met klanten een band op te bouwen die begint vanaf het eerste contact. Verder vind ik het belangrijk om naast het onderzoek de hulpmiddelen zoveel mogelijk zelf te vervaardigen en de behandeling samen tot een goed einde te brengen.

Mocht er hulp nodig zijn van andere zorgverleners, zoals bijv de fysiotherapeut, pedicure, orthopedisch schoenmaker of huisarts dan beslissen we samen welke weg het beste bij u past en communiceren we dat met de desbetreffende persoon.

Wekt deze persoonlijke benadering uw interesse en heeft u klachten waarvan u denkt dat ik u kan helpen, dan zie of hoor ik u graag.

Sonja

Scroll naar boven

Kan ik u helpen?

Bel direct met Sonja.

Voicemail? Graag uw naam en telefoonnummer.
Of stuur een Whatsapp.